‘Kevin De Bruyne beslist over transfer en gaat in op buitengewoon aanbod’

‘Kevin De Bruyne beslist over transfer en gaat in op buitengewoon aanbod’
Zondag 28 maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne (29) is op de top van zijn kunnen en dat beseft de Rode Duivel maar al te goed. Het is mede daarom dat de onderhandelingen over een nieuwe deal bij Manchester City al maanden aanslepen. KDB wil het onderste uit de kan halen.

Er hebben al meerdere gesprekken plaatsgevonden, maar tot nader order is nog steeds geen sprake van een akkoord. De onderhandelingen zitten al een tijdje redelijk vast, maar nu lijkt er toch schot in de zaak te komen.

Ondanks de toenemende interesse van enkele andere Europese grootmachten, zou De Bruyne toch bij Manchester City willen blijven. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat onze landgenoot binnenkort zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst bij The Cityzens zal zetten.

Buitengewoon aanbod

De interesse van andere topploegen wuifde De Bruyne weg. Hij wil nergens heen. In plaats van een verhuis zal De Bruyne straks ingaan op een buitengewoon aanbod van Manchester City. De Rode Duivel zou zijn contract met enkele jaren verlengen en ook een nog rianter salaris krijgen.

Poll: Vind jij dat De Bruyne bij Manchester City moet blijven?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024