'Eden Hazard verlaat Real en staat voor onverwachte transfer van 50 miljoen'

'Eden Hazard verlaat Real en staat voor onverwachte transfer van 50 miljoen'
Zondag 28 maart 2021 - 20:00   I   door Redactie

Een ware nachtmerrie. Zo kan je Eden Hazard (30) zijn avontuur bij Real Madrid op dit moment het best omschrijven. De Rode Duivel had zich zijn overstap naar 'De Koninklijke' anders voorgesteld, maar blessures gooiden roet in het eten.

Volgens Mundo Deportivo is het verhaal van Hazard in Madrid ook al bijna voorbij. In de zomer gaat Real Madrid de Rode Duivel verkopen. De clubleiding gelooft niet meer in de dribbelaar en zit niet te wachten op een nieuw probleemgeval zoals Gareth Bale. Daarom moet Hazard zo snel mogelijk weg.

Om verlost te geraken van Hazard, heeft Real Madrid overigens al actie ondernomen. De Madrileense club zou momenteel aan het leuren zijn met Hazard. Onze landgenoot zou beschikbaar zijn voor een bedrag van 50 miljoen euro. En als er niet voldoende interesse is, zou Hazard zelfs voor een nog lager bedrag mogen vertrekken.

Voorzichtige interesse

Het toont aan dat Real absoluut af wil van Hazard. En dat terwijl het in de zomer van 2018 zelf nog zo'n 130 miljoen euro betaalde aan Chelsea om de Rode Duivel over te nemen.

Aanvankelijk leek het erop dat Hazard na al zijn blessures nog een nieuwe kans zou krijgen in Santiago Bernabéu, maar niets is dus minder waar. Nog geen twee jaar na zijn komst staat Hazard nu alweer voor een nieuwe transfer. Enkele topteams zouden interesse tonen, al zijn ze door de vele blessures van Hazard wel op hun hoede.

Poll: Denk jij dat Eden Hazard nog zal schitteren bij een andere topclub?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024