Furieuze Ronaldo verliest zichzelf hélemaal bij Portugal: "Wat een lul" (VIDEO)

Furieuze Ronaldo verliest zichzelf hélemaal bij Portugal:
Zondag 28 maart 2021 - 14:30   I   door Redactie

De WK-kwalificatiewedstrijd tussen Servië en Portugal van zaterdagvond eindigde in mineur. In blessuretijd werd een duidelijk doelpunt van Cristiano Ronaldo niet goedgekeurd en daarna liep het mis.

Een werkelijk furieuze Ronaldo ging verhaal halen bij de grensrechter, maar die gebaarde van krommenaas. Vervolgens kreeg Ronaldo omwille van zijn hevige protest zelfs een gele kaart van scheidsrechter Danny Makkelie. CR7 wist niet wat hem overkwam en greep zich meermaals naar het hoofd.

Toen bleek dat het doelpunt niet zou worden toegekend, besliste Ronaldo zelfs om het terrein nog voor affluitten te verlaten. De aanvaller van Juventus gooide zijn aanvoerdersband op de grond en verdween in de catacomben van het stadion.

Op sociale media is er flink wat te doen over het niet toegekende doelpunt en de daaropvolgende reactie van Ronaldo. De haters van CR7 vinden het niet kunnen dat de Portugees het veld verliet. "Wat een lul", en "Zó zielig", lezen we onder meer op Twitter. Oh, ja, voor we het vergeten: het duel tussen Servië en Portugal eindigde op 2-2.

De beelden:

Poll: Begrijp jij de reactie van Ronaldo?

TAGS  I  Servië  I  Portugal  I  Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024