Club Brugge verneemt zorgwekkend nieuws over Noa Lang

Club Brugge verneemt zorgwekkend nieuws over Noa Lang
Zondag 28 maart 2021 - 12:50   I   door Redactie

Eindigt het tot nu toe fantastische seizoen van Noa Lang met een zware domper? De Nederlander raakte zaterdagavond in de EK-groepsmatch van Jong Oranje geblesseerd en moest in tranen het veld verlaten.

In de tweede groepswedstrijd van Jong Oranje op het EK U21 tegen Jong Duitsland raakte Noa Lang na een kwartier spelen geblesseerd aan zijn knie. Op een wel heel schlemielige manier. Nadat een bal tussen Lang en Koopmeiners inviel, velde de AZ-middenvelder zijn ploegmaat.

Lang probeerde na een blessurebehandeling nog wel verder te spelen, maar dat ging niet meer. Het uitvallen van de flankaanvaller is een zware tegenvaller voor Jong Oranje - hij werd woensdag in het openingsduel met Jong Roemenië in Boedapest (1-1) nog uitgeroepen tot beste speler.

Maar ook voor Club Brugge is zijn mogelijke lange onbeschikbaarheid uiteraard een ramp. Het is nu bang afwachten hoe ernstig de blessure is, maar de eerste tekenen voorspellen weinig goeds.

Update 28/03 - 12:50

Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de ernst van de blessure, maar het ziet er toch niet bepaald goed uit voor Lang. De knie van de aanvaller was na afloop van het duel tegen Duitsland erg gezwollen. Daarom werd beslist om de knie in te pakken in een stevige brace.

Zondag gaat Lang in de loop van de dag onder de scanner en moet er meer duidelijkheid volgen. Het is echter al zo goed als zeker dat zijn EK met Oranje erop zit. En wellicht zal Lang een tijdje out zijn. Niets dan slecht nieuws dus voor de Nederlander én Club Brugge. Daar houden ze hun hart vast voor een lange absentie van hun sterspeler.

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Jong Oranje  I  Jong Duitsland  I  Jong Roemenië

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023