Anderlecht ziet Cullen en Trebel tegen elkaar uitgespeeld worden

Anderlecht ziet Cullen en Trebel tegen elkaar uitgespeeld worden
Zaterdag 27 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Zou Vincent Kompany niet tevreden zijn met de interlandbreak? Het geeft hem alleszins de tijd om het resterende drieluik richting play-off 1 goed voor te bereiden. Met Trebel of met Cullen, dat is de vraag.

De terugkeer van Trebel en vooral zijn goede prestatie tegen Zulte Waregem waar hij Anderlecht mee naar de 4-1-zege stuwde, stelt Kompany immers voor een dilemma. Moet hij net als tegen Essevee Cullen op de bank laten beginnen of stelt hij de Ierse middenvelder - die dit seizoen al zó belangrijk was - toch op ten koste van Trebel?

Voor de eerste clash tegen Antwerp stelt zich het probleem alleszins niet, omdat Cullen in de slotfase tegen Zulte Waregem rood pakte en dus geschorst is voor het treffen op de Bosuil. Maar daarna tegen Club Brugge en STVV in de reguliere competitie en in play-off 1 of play-off 2 zal er zich opnieuw een moeilijke keuze stellen.

Een keuze waar ook de Anderlecht-supporters het maar niet over eens raken. Op sociale media zijn de fans duidelijk in twee kampen verdeeld. Pro-Trebel en pro-Cullen. En die twee zijn duidelijk niet bereid een compromis te sluiten. Eén enkeling stelt voor beide spelers samen te laten spelen, de rest neemt een duidelijke stelling in.

Poll: Wie moet volgens jou de voorkeur krijgen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  STVV

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024