Alarmerend nieuws voor Eden Hazard: "Mogelijk kan hij dan nooit meer spelen"

Alarmerend nieuws voor Eden Hazard:
Zaterdag 27 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

De meest opvallende afwezige bij het WK-drieluik dat de Rode Duivels dezer dagen afwerken is Eden Hazard. Hoelang hij nog out zal zijn weet niemand, laat staan of hij het EK haalt.

En er wordt zelfs de vraag gesteld of hij ooit opnieuw de oude zal worden. Een week geleden was dat ook het onderwerp van discussie om te beslissen of er geopereerd moest worden of niet. Als oorzaak van het vele blessureleed van de Rode Duivel wordt immers gewezen naar een plaatje in zijn enkel.

Dat verwijderen zou een oplossing kunnen zijn. Real Madrid gaf echter fel tegengas en nu blijkt ook waarom. Volgens José Gonzalez, de Spaanse dokter van Atlético Madrid, zou een nieuwe operatie - Hazard ging al eens twee keer onder het mes - wel eens het einde van zijn carrière kunnen betekenen.

"Een derde operatie aan de enkel van Hazard is erg risicovol", aldus Gonzalez tegenover Ondacero. "Er is een mogelijkheid dat hij dan nooit meer zou kunnen spelen." Alarmerende taal, vooral omdat de uitkomst van het huidige alternatief - rusten en laten genezen - geen garantie is op een goede uitkomst. 

"Logisch dat je snel hervalt"

Mogelijk wordt er in dat geval alsnog teruggegrepen naar een operatie, met alle mogelijke gevolgen vandien. Ondertussen is het wel opletten geblazen voor een snelle terugkeer, waarschuwt diezelfde Gonzalez. 

"Hazard moet meer groepstrainingen krijgen vooraleer hij wedstrijdminuten maakt, minstens tien", klinkt het. "Als je terugkeert van een lange blessure zonder veel te trainen, is het logisch dat je snel hervalt."

Poll: Zal Hazard volgens jou ooit nog opnieuw de oude worden?

TAGS  I  Real Madrid  I  Atlético Madrid  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024