Nabil Dirar verlaat Club Brugge en trekt naar andere Belgische club

Nabil Dirar verlaat Club Brugge en trekt naar andere Belgische club
Zaterdag 27 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Eén van de grootste verrassingen tijdens de voorbije wintermercato was de transfer van Nabil Dirar (35) naar Club Brugge. Blauw-zwart haalde zijn ex-speler op uitleenbasis bij Fenerbahçe.

Een groot succes werd dat echter nog niet. Enkel in de Europa League mocht de Belgische Marokkaan - mede door de corona-crisis bij blauw-zwart - al starten. Maar in die matchen en ook tijdens invalbeurten, kon Dirar maar weinig indruk maken.

Waardoor hij steeds meer uit beeld verdween. Op een bepaald moment maakte hij voor de clash met AA Gent zelfs geen deel meer uit van de wedstrijdselectie. Het begin van het einde voor de flankspeler. 

Zeker omdat met het 18-jarige talent Ignace Van der Brempt nu ook een meer dan waardevolle vervanger is opgedoken. Ondertussen is Dirar volledig uit beeld verdwenen. En dat dat niet snel zal wijzigen heeft hij zelf ook wel door. 

Transfervrij

Op het einde van het seizoen loopt zijn Brugse uitleenbeurt af en moet hij in principe terug naar Fenerbahçe, maar in Turkije beseffen ze ook wel dat het weinig zin heeft om een dan bijna 36-jarige terug te halen die vervolgens transfervrij kan vertrekken.

In de wandelgangen valt ook te horen dat Dirar absoluut in België wil blijven en dus op zoek is naar een andere Jupiler Pro League-club waar hij zijn carrière nog minstens een jaar kan verlengen. Met zijn ervaring en zijn naar verluidt positieve ingesteldheid zullen er wellicht genoeg geïnteresseerde ploegen opduiken. 

Poll: Zal Dirar volgend seizoen nog in België spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024