Martinez ziet naast De Bruyne nóg een grote uitblinker: “Hij is buitengewoon”

Martinez ziet naast De Bruyne nóg een grote uitblinker: “Hij is buitengewoon”
Vrijdag 26 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels loopt uiteraard flink wat schoon volk rond. Kevin De Bruyne maakte eerder deze week opnieuw indruk, maar voor bondscoach Roberto Martinez is de middenvelder niet de enige ster bij België.

Vrijdagmiddag, tijdens de persconferentie in aanloop naar het WK-kwalificiatieduel tegen Tsjechië, haalde Martinez de loftrompet boven voor Thibaut Courtois. De bondscoach raakte tijdens de voorbije jaren steeds meer onder de indruk van Courtois' prestaties bij de nationale ploeg én Real Madrid.

Piek

"Thibaut Courtois is op de piek van zijn carrière", vertelde Martinez aan Het Nieuwsblad. "Hij is buitengewoon bij Real, waar hij vorig jaar uitgeroepen werd tot beste doelman in Spanje, net zoals hij bij de Rode Duivels altijd zeer consistent geweest is. Hij heeft ng vooruitgang gemaakt sinds 2018. Hij is nóg beter geworden."

De 28-jarige Courtois komt sinds de zomer van 2018 uit voor Real Madrid. Ondanks een moeizame en aarzelende start, schudde onze landgenoot gaandeweg alle twijfels van zich af. Hij is dan ook niet meer weg te denken uit het elftal van trainer Zinédine Zidane.

Poll: Vind jij Courtois de beste doelman ter wereld?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024