Straf nieuws over wedstrijd van Rode Duivels op VTM

Straf nieuws over wedstrijd van Rode Duivels op VTM
Vrijdag 26 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

De uitzendrechten van de WK-kwalificatiecampagne zitten tegenwoordig bij VTM. De wedstrijd van onze Rode Duivels tegen Wales van afgelopen bleek meteen een schot in de roos voor de commerciële zender.

Ondanks het feit dat het ‘maar’ om een kwalificatiewedstrijd tegen Wales ging, stemden meer dan 1 miljoen kijkers af op VTM. Exact 1.075.543 mensen wilden onze nationale ploeg in actie zien en keken naar België-Wales. Goed voor een aanzienlijk marktaandeel en een podiumplaats in het klassement van de best bekeken programma’s op woensdag 24 maart.

Geen record

Enkel ‘Het Journaal’ en ‘Thuis’ lokten afgelopen woensdag meer kijkers dan het kwalificatieduel tussen de Rode Duivels en Wales. Het record sneuvelde niet. De Nations League-wedstrijd tegen Engeland, in november, lokte nog meer kijkers. Toen volgden 1.324.405 mensen de partij. Op het piekmoment waren het er zelfs 1.435.585.

De Rode Duivels spelen tijdens deze interlandbreak nog twee WK-kwalificatiewedstrijden. Zaterdagavond is er het duel in en tegen Tsjechië, volgende dinsdag volgt er tot slot nog een confrontatie met Wit-Rusland. Beide wedstrijden worden eveneens uitgezonden door VTM.

Poll: Vind jij het een goede zaak dat de matchen van de Rode Duivels bij VTM te zien zijn?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Wales

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024