‘Mile Svilar staat plots voor transfer naar déze Belgische topclub’

‘Mile Svilar staat plots voor transfer naar déze Belgische topclub’
Vrijdag 26 maart 2021 - 07:00   I   door Redactie

Mile Svilar (21) zit al een hele tijd op een zijspoor bij Benfica. Dit seizoen komt Svilar uit voor de tweede ploeg van de Portugese topclub, maar in de zomer zal hij wellicht andere oorden opzoeken.

Een terugkeer naar België lonkt voor Svilar. In januari was hij al in beeld bij Antwerp en ook nu kan de doelman nog steeds rekenen op interesse van The Great Old. Bij Antwerp zijn ze niet helemaal content over hun huidige doelmannen. In de zomer wil sterke Luciano D'Onofrio een nieuwe keeper aantrekken.

Svilar staat bovenaan op het verlanglijstje van Antwerp en bovendien zou de doelman zelf ook open staan voor een overstap. De ex-speler van Anderlecht heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij op een dag het doel van The Great Old wil verdedigen.

Vraagprijs?

Svilars vader Ratko is een heus Antwerp-boegbeeld en dat speelt uiteraard mee voor de 21-jarige doelman. Van een akkoord is evenwel nog geen sprake. In de komende weken zullen Antwerp en Benfica verder praten over een overgang. Zo is het nog niet duidelijk hoeveel Svilar precies moet kosten.

Poll: Zou Svilar een goede eerste doelman zijn voor Antwerp?

TAGS  I  Anderlecht  I  Benfica  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024