'Romelu Lukaku staat voor transfer van 90 miljoen naar Barcelona'

'Romelu Lukaku staat voor transfer van 90 miljoen naar Barcelona'
Donderdag 25 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku (27) is aan zijn tweede seizoen bij Internazionale bezig. De Rode Duivel doet het er goed en heeft het ook prima naar zijn zin in Milaan. En toch zou ‘Big Rom’ nu voor een nieuwe knaltransfer staan.

Mundo Deportivo en andere Spaanse bronnen melden dat Lukaku zijn loopbaan gaat verderzetten bij… Barcelona. De Catalaanse topclub is op zoek naar een nieuwe goalgetter en zou in zijn zoektocht zijn uitgekomen bij de aanvalsleider van Inter en de Rode Duivels.

Barça zette aanvankelijk in op Memphis Depay en Erling Haaland, maar die verdwenen om uiteenlopende redenen uit beeld. Memphis zou uiteindelijk niet echt het type spits zijn waar Barcelona naar op zoek is, terwijl Haaland té duur is en liever naar Real Madrid wil.

Daardoor kwam Lukaku nadrukkelijk in het vizier van Barcelona. Onze landgenoot maakte het voorbije anderhalf jaar flink wat indruk bij Inter en mag zich nu dus opmaken voor een spetterende overstap naar Camp Nou. Barcelona zou ver willen gaan voor het jeugdproduct van Anderlecht, zo blijkt.

90 miljoen

De Spanjaarden zouden liefst 90 miljoen euro willen neertellen voor Lukaku. Dat is de huidige marktwaarde van de Rode Duivel. In principe zou Inter meer willen voor zijn sterspeler. Aangezien de club echter met financiële problemen kampt, zou het vrede nemen met een bedrag van 90 miljoen. Als alles volgens plan verloopt, dan haalt Barça de 27-jarige Lukaku snel binnen.

Poll: Zou jij Lukaku graag bij Barcelona zien spelen?

TAGS  I  Inter  I  Barcelona  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024