'Club Brugge betaalt 5 miljoen en haalt oude bekende naar België'

'Club Brugge betaalt 5 miljoen en haalt oude bekende naar België'
Woensdag 24 maart 2021 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge zou op het punt staan om een eerste zomertransfer te realiseren. De Belgische landskampioen zou zich straks willen versterken met Sead Haksabanovic (21). Geen onbekende voor Club, want enkele jaren terug was de winger al eens nadrukkelijk in beeld.

In 2016 leek een overstap naar Club Brugge al in kannen en kruiken, maar uiteindelijk besliste Haksabanovic daar in allerlaatste instantie nog anders over. Het toen 16-jarige toptalent tekende echter een nieuwe overeenkomst bij zijn toenmalige club Halmstads BK.

Daarna ging het naar West Ham United, maar daar kan Haksabanovic zich nooit doorzetten. Een mislukte uitleenbeurt aan het Spaanse Malaga later keerde Haksabanovic terug naar Zweden. De Montenegrijn met Zweedse wortels koos voor IFK Norrköping. Daar doet Haksabanovic het nu alweer twee seizoenen uitstekend.

Club is overtuigd

Het is zo dat de nu 21-jarige flankaanvaller opnieuw op de radar van Vincent Mannaert en co verscheen. Volgens diverse Zweedse media zet Club Brugge vijf jaar na datum opnieuw vol in op de komst van Haksabanovic. Bij blauw-zwart zijn ze nog steeds overtuigd dat de winger een grote carrière kan maken.

Volgens Zweedse bronnen wil Club Brugge zelfs flink wat poen op tafel leggen om Haksabanovic weg te halen bij IFK Norrköping. De Bruggelingen zouden 5 miljoen euro neertellen voor de speler en hem deze keer écht naar België halen. Een transfer lijkt dus slechts een kwestie van tijd, al weet je het natuurlijk nooit met Haksabanovic... Wordt ongetwijfeld vervolgd.

TAGS  I  Club Brugge  I  IFK Norrköping  I  West Ham United  I  Malaga  I  Halmstads BK

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024