Tahith Chong verstuurt duidelijke boodschap richting Philippe Clement

Tahith Chong verstuurt duidelijke boodschap richting Philippe Clement
Woensdag 24 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge pakte op het einde van de voorbije transferperiode nog verrassend uit met de komst van Tahith Chong (21). De verwachtingen waren onmiddellijk hooggespannen, maar voorlopig heeft de huurling van Manchester United het lang niet zo makkelijk.

Chong liet al flitsen van zijn talent en klasse zien, maar speelde ook al mindere wedstrijden. Hoewel er nog niets is beslist over zijn toekomst, sluit Chong niet uit dat hij straks nog een seizoen in Brugge blijft. Hij staat alvast open voor een verlengd verblijf bij Club en dat maakt hij duidelijk in een babbel met Sport/Voetbalmagazine.

"Hier nog een jaar blijven, zou me stabiliteit kunnen geven, maar dat is iets voor later. Er is zover ik weet geen optie in de overeenkomst, dat moeten we straks bespreken met Manchester United", laat Chong weten.

"België bevalt me. Brugge ook."

De Nederlander voelt zich wel goed in ons land, zo geeft hij aan. "België bevalt me, Brugge ook, het is toch een beetje hetzelfde als Nederland. Ergens zit dat wel in mijn hoofd: dat door hier te blijven misschien iets meer stabiliteit kan komen."

"Maar het is nu super moeilijk om daar al volledig op te focussen. Ik wil focussen op zondag; op de volgende wedstrijd. Daarna kunnen we praten en zien wat de beste stap voor me is", besluit Chong.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Tahith Chong nog een seizoen moet houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024