Wellenreuther slaat kleedkamer Anderlecht en Kompany met verstomming

Wellenreuther slaat kleedkamer Anderlecht en Kompany met verstomming
Maandag 22 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

Wie zou jij uit het elftal van Anderlecht verwijderen voor volgend seizoen? Er zijn een aantal kandidaten, maar Timon Wellenreuther zal er wellicht altijd bij zijn. Voor de fans heeft de Duitser volledig afgedaan.

Aanleiding was dat Wellenreuther er afgelopen zondag tegen Zulte Waregem niet goed uitzag bij de 0-1 van Vossen. Niet voor het eerst dit seizoen. En waar zijn fout paars-wit deze keer, het werd uiteindelijk nog 4-1, geen punten kostte, was dat in het verleden wel al een paar keer het geval. 

Op sociale media hebben de fans het dan ook gehad met de doelman. Wat hen ook stoort is dat Wellenreuther zich bovendien van geen kwaad bewust is. Hij blijft zichzelf in interviews op de borst kloppen en lijkt er heilig van overtuigd dat hij dé doelman is waarmee Anderlecht in de komende jaren voortkan.

Ook voor de status van Hendrik Van Crombrugge - toch al geselecteerd voor de Rode Duivels - lijkt hij geen ontzag te hebben. Dat bewees hij na afloop van de match opnieuw tegenover La Dernière Heure.

Zelfkritiek

"Ik wil de nummer één blijven, zelfs wanneer Hendrik Van Crombrugge opnieuw speelklaar is", stelde hij zich nog maar eens. Naar verluidt staat ook Vincent Kompany en bij uitbreiding de hele kleedkamer van Anderlecht versteld over het gemak waarmee Wellenreuther zich zonder veel zelfkritiek in de club begeeft. Afwachten hoelang hij dat nog kan en mag volhouden.

Poll: Kan Wellenreuther Van Crombrugge uit doel houden eens die weer fit is?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024