Lamkel Zé kan zich niet beheersen en zegt na Club-Antwerp dít tegen Vormer (VIDEO)

Lamkel Zé kan zich niet beheersen en zegt na Club-Antwerp dít tegen Vormer (VIDEO)
Zondag 21 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé opende de score tijdens de topper tussen Club Brugge en Antwerp. De treffer van de Kameroener bleek uiteindelijk van goudwaarde, aangezien 'The Great Old' met 0-2 won op Jan Breydel. En toch toonde Lamkel Zé zich ook van zijn slechtste kant...

Tijdens de wedstrijd kreeg Lamkel Zé het op een gegeven moment aan de stok met Ruud Vormer. Er vlogen verwensingen over en weer, maar uiteindelijk hielden de twee kemphanen zich al bij al nog vrij rustig.

Lamkel Zé blijft Lamkel Zé

Toch was het duidelijk dat Lamkel Zé niet te spreken was over de manier waarop Vormer hem had aangesproken. Na het laatste fluitsignaal kon hij zich niet beheersen en vond hij het nodig om Vormer toch nog wat uit te dagen. Hé, Lamkel Zé blijft nu eenmaal Lamkel Zé.

Toen de kapitein van Club Brugge voor zijn neus passeerde, snauwde Lamkel Zé hem fils de p*te toe. Volgens de Kameroener oefent de mama van Vormer dus het oudste beroep ter wereld uit. We hebben daar toch sterk onze twijfels over, Didier. Vormer leek de boodschap niet gehoord te hebben en begaf zich richting de kleedkamer. Gelukkig maar.

Poll: Vind jij dat Lamkel Zé hiervoor nog een straf moet krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024