'Tonny Vilhena kan in de zomer overstap maken naar Belgische topclub'

'Tonny Vilhena kan in de zomer overstap maken naar Belgische topclub'
Zondag 21 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Tonny Vilhena (26) heeft het alweer gezien in Rusland. De Nederlandse middenvelder wil in de zomer vertrekken bij zijn huidige werkgever Krasnodar. Vilhena mikt op een overstap naar een grote competitie óf een topclub in een kleinere competitie.

Vilhena is sinds de zomer van 2019 actief bij Krasnodar, dat toen 9 miljoen euro betaalde aan Feyenoord om de middenvelder over te nemen. Na twee jaar wil Vilhena nu andere oorden opzoeken. Hij is toe aan een nieuw avontuur.

10 miljoen waard

Russische bronnen melden dat Vilhena interesse geniet van verschillende ploegen. Teams uit de topcompetities, maar ook topploegen uit Nederland en België. De middenvelder, die volgens Transfermarkt 10 miljoen euro waard is, zou straks dus zomaar in de Jupiler Pro League kunnen spelen.

Welke Belgische club precies op de speler aast, is nog niet duidelijk. Het spreekt echter voor zich dat er in ons land maar weinig ploegen zijn die zich de komst van Vilhena kunnen veroorloven. De Nederlander zou voor minder dan 10 miljoen euro mogen vertrekken bij Krasnodar, maar dan nog is hij geen spek voor de bek van de meeste JPL-teams.

Club Brugge, Antwerp, KRC Genk en AA Gent zouden Vilhena misschien wel kunnen betalen. Al zal de gewezen Feyenoord-speler uiteraard niet bij eender welke club tekenen én is de interesse nu al groot. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Bij welke club zou jij Vilhena graag zien tekenen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Feyenoord  I  Krasnodar

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024