Anderlecht-bestuur weet niet wat het overkomt: "Gechoqueerd"

Anderlecht-bestuur weet niet wat het overkomt:
Zaterdag 20 maart 2021 - 13:30   I   door Redactie

Zouden ze bij het nieuwe Anderlecht-bestuur last hebben van hun hart? Want er is een periode geweest waarin er omzeggens elke dag wel een lijk uit de kast viel. Dat is nu voorbij, maar de gevolgen zijn er nog steeds.

Zondag in de vooravond speelt Anderlecht tegen Zulte Waregem. Een uiterst belangrijke match met het oog op het halen van play-off 1. En de kans dat Adrien Trebel aan de aftrap komt is bijzonder groot. Dan zal de Fransman toch eindelijk eens moeten werken voor zijn loon. Al wordt die drie miljoen euro per jaar eerder als een last gezien.

"Zulke deals zullen met sportief manager Peter Verbeke niet meer voorvallen", haast de nieuwe CEO Jos Donvil zich om te zeggen in Het Laatste Nieuws. Maar daarnaast verkwistte paars-wit in het recente verleden ook veel geld aan makelaarskosten. "Ik ben daar gechoqueerd door - wie niet, hé?"

En Donvil stelt meteen paal en perk aan dergelijke praktijken. "Ik zal nooit een contract tekenen met zulke commissies. Men zal het me zelfs niet durven vragen. (fijntjes) Vroeger marcheerde dat misschien..."

Rugzak met zware ballast

De CEO heeft er duidelijk zijn gedacht over, maar hoedt zich om het vroegere bestuur af te kraken. "Ik wil niet schieten op die mensen, zij zullen hun redenen gehad hebben om zo te werken, maar wij doen het anders. Het gevolg is wel dat we niet zo snel kunnen sprinten als de concurrentie. We dragen een rugzak mee en die ballast weegt verdikke zwaar."

Poll: Zal het nieuwe bestuur dezelfde fouten maken als het vorige bestuur?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024