Aster Vranckx haalt uit naar KV Mechelen: "Had ik geweten wat ik nu weet..."

Aster Vranckx haalt uit naar KV Mechelen:
Zaterdag 20 maart 2021 - 11:30   I   door Redactie

Het was dé verrassing van de wintermercato. Aster Vranckx die op zijn achttiende met een overgang naar Wolfsburg voor 8 miljoen euro de recordtransfer van KV Mechelen werd.

Bovendien zou de middenvelder nog Achter De Kazerne blijven spelen tot het einde van het seizoen. Jackpot voor KV Mechelen en Vranckx die nog volop zijn wedstrijden kon spelen in plaats van op de bank te gaan zitten bij Wolfsburg. Een win-winsituatie voor iedereen.

Maar hoe anders is het uitgedraaid. Malinwa krijgt straks uiteraard nog zijn 8 miljoen euro, maar Vranckx zelf is helemaal op het achterplan verzeild. "Ik had het graag anders gezien, maar klagen doe ik niet. Elke voetballer maakt in zijn carrière een periode mee dat hij niet speelt. Nu is het mijn beurt", vertelt Vranckx in Het Nieuwsblad.

Maar het blijft vreemd dat enkele weken nadat de superdeal met Wolfsburg werd bekendgemaakt, hij naar de bank verdween. "Had ik geweten wat ik nu weet, dan was ik beter in januari al naar Wolfsburg verhuisd. Op het moment dat ik mijn contract tekende, stond ik in de basis en leek het gewoon beter om het seizoen bij KV af te maken."

Jammer

Dan weet hij nu wel beter. En dat wringt. "Ik heb natuurlijk wel een idee over de gang van zaken", laat hij het achterste van zijn tong niet zien. "Maar als de resultaten niet volgen, weet je dat de coach andere oplossingen uitprobeert. Het is jammer dat ik weinig speel, maar verder doe ik gewoon mijn ding op training.”

Poll: Zou Vranckx bij KV Mechelen in de basis moeten staan volgens jou?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Wolfsburg

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024