‘Kompany wil Club Brugge irriteren en uitpakken met verrassende transfer’

‘Kompany wil Club Brugge irriteren en uitpakken met verrassende transfer’
Donderdag 18 maart 2021 - 12:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht heeft weliswaar nog een hele weg af te leggen, maar het wil liefst zo snel mogelijk weer de concurrentie aangaan met Club Brugge. Om blauw-zwart straks weer van de troon te stoten hoopt Anderlecht nu aan de haal te gaan met een target van zijn rivaal.

Volgens Franse bronnen doet RSCA er achter de schermen alles aan om de beloftevolle Alieu Fadera (19) weg te halen bij het Slovaakse FK Pohronie. De Gambiaan leek eerder deze week nog op weg naar Club Brugge, maar niets zou minder waar zijn.

RSCA in poleposition

Op dit moment zou Anderlecht immers in poleposition liggen om Fadera aan te trekken. Bij paars-wit zijn ze er als de dood voor dat de aanvallende middenvelder bij Club Brugge tekent en proberen ze daarom zo snel mogelijk te handelen in dit dossier.

Hoeveel Fadera precies moet kosten, is niet duidelijk. Volgens Transfermarkt bedraagt de huidige marktwaarde van Fadera 200.000 euro. Hij zou bijgevolg voor een bescheiden bedrag kunnen worden opgepikt. Ook Stade Rennes maakt jacht op de speler.

Poll: Bij welke club zal deze speler volgens jou tekenen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Stade Rennes  I  FK Pohronie

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024