Brecht Dejaegere staat voor spectaculaire terugkeer naar Jupiler Pro League

Brecht Dejaegere staat voor spectaculaire terugkeer naar Jupiler Pro League
Woensdag 17 maart 2021 - 22:45   I   door Redactie

Er was een tijd waarin Brecht Dejaegere het mooie weer maakte bij AA Gent, maar tegenwoordig voetbalt hij bij de Franse tweedeklasser Toulouse. Al is dat niet meer voor lang.

Voor alle duidelijkheid: Dejaegere (29) ligt nog altijd onder contract bij AA Gent. Hij speelt in de Ligue 2 immers op uitleenbasis. Toulouse beschikt dan wel over een aankoopoptie, maar in Frankrijk valt te horen dat die toch niet gelicht zou worden.

Ondanks de meerwaarde die de aanvallende middenvelder brengt en het feit dat de club volop in de running is voor promotie naar de Ligue 1. In principe komt Dejaegere aan het einde van het seizoen dus altijd terug naar de Buffalo's. Zijn overeenkomst loopt er nog tot 2022.

En laat bij AA Gent nu net Hein Vanhaezebrouck aan het roer staan. De trainer onder wie Dejaegere eerst bij KV Kortrijk en later AA Gent groot werd. In de wandelgangen klinkt het dat HVH nog altijd een boontje heeft voor de pocketvoetballer en hem daarom graag terug naar de Ghelamco Arena zou halen. 

Comeback

Een serieuze verrassing, omdat het verhaal van Dejaegere bij de Buffalo's volledig afgelopen leek. Maar mede omdat Vanhaezebrouck versterking wil voor zijn middenveld kan 'Brechtje' dus een opmerkelijke comeback maken. Tenzij natuurlijk Toulouse van gedacht verandert en alsnog beslist de aankoopoptie te lichten.

Poll: Kan Dejaegere AA Gent terug mee naar de top brengen?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  Anderlecht  I  Standard  I  Toulouse  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024