Club Brugge kan transfersom van Lang niet geloven: "Meer dan 30 miljoen euro"

Club Brugge kan transfersom van Lang niet geloven:
Woensdag 17 maart 2021 - 13:00   I   door Redactie

De meest waardevolle speler van Club Brugge op dit moment? Noa Lang. Niet alleen met zijn sportieve waarde op het veld, maar vooral ook met zijn almaar stijgende marktwaarde. Club Brugge ziet het graag gebeuren.

De gespecialiseerde website Transfermarkt.be voert regelmatig een update door wat betreft de marktwaarde van de belangrijkste spelers in België. En daar hoort vanaf nu natuurlijk ook Noa Lang bij. Hij springt meteen van drie naar één en kroont zich met een marktwaarde van 20 miljoen euro tot meest waardevolle speler van de Jupiler Pro League.

"Lang schittert vooral door zijn unieke profiel waar hij spelinzicht en techniciteit aan efficiëntie kan koppelen terwijl hij fysiek gezien nog geen enkele keer honderd procent is geweest bij Club Brugge", valt er te lezen op de website.

En Transfermarkt.be heeft het enorm hoog op met de Nederlander. "Als de regerende landskampioen hem deze zomer weet te behouden en Lang blijft zich doorontwikkelen, zou hij in de zomer van 2022 wel eens de eerste speler zijn die België verlaat met een prijskaartje van meer dan 30 miljoen euro."

Recordtransfer

Bij die som zal ook Club Brugge zich wel eens in de ogen wrijven. Want als dat effectief gebeurt dan heeft blauw-zwart zijn absolute recordtransfer beet. Tot nu toe staat die nog altijd op naam van Wesley. De Braziliaanse aanvaller verkaste in de zomer van 2019 voor maar liefst 25 miljoen euro naar Aston Villa

Poll: Is Lang 30 miljoen of meer waard volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Aston Villa

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024