Geshockeerde Zidane over Hazard: "Er gebeuren dingen die ik niet kan uitleggen"

Geshockeerde Zidane over Hazard:
Maandag 15 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

Zaterdagmiddag: Eden Hazard maakt comeback in competitiematch tegen Elche. Iedereen op de banken. Maandagochtend: Eden Hazard verschijnt niet op training en blijkt opnieuw geblesseerd. Iedereen down.

Hoeveel pech kan een speler hebben op één seizoen? Hoeveel pech kan een speler hebben bij één club. De passage van Eden Hazard (30) bij Real Madrid begint steeds meer op een martelgang te lijken. 

Nadat hij (nog maar eens) meer dan een maand out was, leek zijn invalbeurt van een kwartier tegen het bescheiden Elche dan eindelijk de start te zijn van een goede periode voor de Rode Duivel. Iedereen enthousiast, al zeker omdat Hazard geluk leek te brengen. Toen hij klaarstond naast Zidane kon Real de 0-1 in extremis omkeren in een 2-1. 

Vol vertrouwen werd uitgekeken naar het vervolg, maar dat vertrouwen is na amper één dag volledig verdwenen. Hij is opnieuw geblesseerd. De Rode Duivel mist zo al zeker het Champions League-duel van morgen tegen Atalanta.

"Er is 'iets' dat blokkeert"

Dat bevestigde ook een aangeslagen Zinédine Zidane. "Eden is niet in staat om morgen te spelen", pikte Het Laatste Nieuws op. “Er gebeuren dingen die ik niet kan uitleggen. Ik hoop dat Eden snel bij ons gaat zijn. Er is ‘iets’ dat blokkeert."

"Hij kan op dit moment niet de dingen doen die hij wil", vervolgde Zidane. "Meer kan ik er niet over zeggen. Mijn boodschap aan de fans is dat ze moeten wachten. Ja, ze gaan ooit de echte Hazard zien, alleen weet ik niet of dat met mij zal zijn." Waarmee hij leek aan te geven dat het écht nog wel een tijdje gaat duren. 

Poll: Zal Hazard ooit nog volledig fit raken bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Elche  I  voetbal  I  sport

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024