Club Brugge krijgt geweldig nieuws in aanloop naar topper tegen AA Gent

Club Brugge krijgt geweldig nieuws in aanloop naar topper tegen AA Gent
Zondag 14 maart 2021 - 20:15   I   door Redactie

Maandagavond wordt de (voorlopig) laatste inhaalwedstrijd van de Jupiler Pro League gespeeld. Op dat moment zullen AA Gent en Club Brugge net als de andere ploegen 30 wedstrijden hebben afgewerkt.

AA Gent is gebrand op een goed resultaat nadat de Bruggelingen twee weken geleden de match hadden laten uitstellen op basis van het grote aantal coronabesmettingen. En Club Brugge zal wellicht wat willen rechtzetten na het pijnlijke en late gelijkspel op het veld van Charleroi vrijdagavond. 

In dat opzicht kreeg blauw-zwart uitstekend nieuws. Bas Dost toonde zich immers fit genoeg om opgenomen te worden in de wedstrijdselectie. Of de Nederlander ook aan de aftrap zal komen is een andere vraag, maar mentaal kan het voor de goalgetter én de spelersgroep wel een boost zijn.

Overigens maakt ook Ethan Horvath zijn comeback. De tweede doelman komt terug uit quarantaine en neemt zijn plaats op de bank in. Met de Amerikaan is ook het laatste positieve geval verdwenen, waardoor Club Brugge nu volledig coronavrij is.

Poll: Zal Dost al meteen in de basis staan volgens jou?

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024