'Anderlecht krijgt geweldige boost: Huurling gaat ook volgend seizoen blijven'

'Anderlecht krijgt geweldige boost: Huurling gaat ook volgend seizoen blijven'
Zondag 14 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

Het huurlingenlegioen waarover Anderlecht beschikt stelt de club komende zomer voor serieus wat problemen. Want door de financiële onzekerheid is er geen enkele garantie dat de sterkhouders kunnen blijven.

Zeker niet als er geen aankoopoptie bedongen is in het huurcontract. Zoals het geval is bij Lucas Nmecha, Jacob Bruun Larsen en Matt Miazga. Tenzij natuurlijk de speler zelf gaat aandringen bij zijn moederclub dat hij graag bij Anderlecht zou willen blijven. En dat is het geval bij Miazga.

De Amerikaanse verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Chelsea, maar geeft aan De Zondag te kennen dat hij een verlengd verblijf in het Lotto Park zeker zou zien zitten. "Ik heb eerder al gezegd dat ik wat meer stabiliteit wil", zegt hij in het medium. 

"In november is al even bekeken of ik eventueel na dit seizoen zou kunnen of willen blijven, maar er kwamen nog zoveel belangrijke matchen dat we het even wilden afwachten. Deze zomer zien we wel verder." Een belangrijk signaal dus van Miazga, waar Anderlecht straks gebruik kan van maken.

Poll: Speelt Miazga volgend seizoen nog bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Chelsea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024