Hazard maakt opgemerkte comeback bij Real Madrid in nipte zege

Hazard maakt opgemerkte comeback bij Real Madrid in nipte zege
Zaterdag 13 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

Eden Hazard is terug. En hij brengt Real Madrid duidelijk geluk. Op het moment dat hij zich op aangeven van Zinédine Zidane klaarmaakte om in te vallen, keerde de verliesmatch tegen Elche helemaal om.

Hazard stond letterlijk naast Zidane om in te vallen toen Benzema in minuut 73 de 1-1 binnenkopte tegen het bescheiden Elche. En Hazard stond letterlijk op het veld toen diezelfde Benzema in minuut 91 de 2-1 binnentrapte. Erop en erover. Talisman Hazard? In het kwartier speeltijd die hij kreeg, liet de Rode Duivel overigens geen slechte indruk. 

Voor Hazard was het de eerste match sinds hij meer dan een maand geleden uitviel. Zidane gaf hem zoals beloofd wat speelminuten en het is de bedoeling om dat in de komende matchen op te drijven. Als de aanvallende middenvelder zijn ploeg evenveel geluk blijft brengen, zal de Real Madrid-trainer alvast niet aarzelen.

Dat vonden ook heel wat fans. Op Twitter werd er maar al te vaak op gewezen dat de match helemaal kantelde toen Hazard klaar stond. Bijgeloof? Wat er ook van zij, als hij op die manier de harten van de supporters wint, kan hij er alleen maar wel bij varen.

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Elche

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024