'Lukaku laat Manchester City stikken en zegt Guardiola waar het op staat'

'Lukaku laat Manchester City stikken en zegt Guardiola waar het op staat'
Zaterdag 13 maart 2021 - 11:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku probeert zich dan wel te concentreren op de titel binnenhalen met Inter, maar het is onvermijdelijk dat de Rode Duivel geconfronteerd wordt met zijn toekomst.

Want als één van de beste spitsen van de wereld is Lukaku op dit moment hot. Aan interesse geen gebrek. En het zijn de allergrootste clubs die hem bovenaan hun verlanglijstje staan hebben. Real Madrid en PSG werden al genoemd, maar ook en vooral Manchester City.

Zeker nu het dossier Messi van de baan is, wilden The Citizens ver gaan om de goalgetter binnen te halen. Maar La Gazzetta dello Sport, toch nog altijd een referentie als het op voetbalnieuws in Italië aankomt, weet dat die transfer nu definitief van de baan is. 

Conte

De roze sportkrant zet op zijn voorpagina dat Lukaku City-trainer Pep Guardiola heel duidelijk heeft gemaakt dat hij niet naar Manchester gaat komen. Volgens La Gazzetta heeft de spits geen zin in een terugkeer naar de Premier League waar hij nooit het gevoel had naar waarde geschat te worden.

En wil Lukaku absoluut bij Inter blijven. Vanwege zijn uitstekende relatie met coach Antonio Conte naast het veld en zijn perfecte verstandhouding met spitsbroeder Lautaro Martinez. Maar ook omdat hij zich thuis voelt bij de club. En dat zal Guardiola geweten hebben.

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Inter  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024