'Juventus gaat akkoord: Verrassende transfer voor Cristiano Ronaldo in de maak'

'Juventus gaat akkoord: Verrassende transfer voor Cristiano Ronaldo in de maak'
Vrijdag 12 maart 2021 - 11:30   I   door Redactie

Niet meer twijfelen: Cristiano Ronaldo speelt volgend seizoen niet meer voor Juventus. Beide partijen zijn op elkaar uitgekeken en gaan straks uiteen. Rest nog de volgende bestemming van 'CR7'.

Cristiano Ronaldo ligt na de pijnlijke Champions League-uitschakeling zwaar onder vuur bij Juventus. De Oude Dame wil volgend seizoen een nieuwe weg inslaan en een verjonging doorvoeren. Dus past de 36-jarige Ronaldo niet meer in de plannen. En laat nu net ook de Portugees zelf ook het volledig gehad hebben bij Juventus.

De superspits heeft zijn manager zelfs al de opdracht gegeven heeft een nieuwe club te zoeken. Le Parisien meldde onlangs dat PSG zijn vizier op Cristiano Ronaldo gericht heeft, maar nu valt het nieuws dat er een wel heel spectaculaire transfer zou zitten aan te komen. CR7 zou volgens Spaanse media immers kunnen terugkeren naar... Real Madrid

In Italië luidt het dat dat alvast bij Juventus als muziek in de oren klinkt. In het kader van de verjonging en een financiële saneringsoperatie willen ze immers zo snel mogelijk af van de Portugees. Daarom dat de Italiaanse topclub akkoord gaat om niet moeilijk te doen over een transfer ondanks nog een lopend contract tot 2022.

Poll: Waar speelt Cristiano Ronaldo volgend seizoen volgens jou?

TAGS  I  Juventus  I  PSG  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024