Dramatisch nieuws voor Simon Mignolet in aanloop naar Charleroi-Club Brugge

Dramatisch nieuws voor Simon Mignolet in aanloop naar Charleroi-Club Brugge
Woensdag 10 maart 2021 - 16:00   I   door Redactie

'Een ongeluk komt nooit alleen' wordt wel eens gezegd, maar in het geval van Simon Mignolet is het toch van het goede te veel. De doelman van Club Brugge verloor op korte tijd twee grootvaders.

Nog maar twee weken geleden kondigde Mignolet het heengaan van zijn grootvader zelf aan op Instagram. "Woorden schieten tekort wanneer één van je grootste fans en tegelijk één van je eigen grootste helden te vroeg heengaat. Rust in vrede, Vake! Je nalatenschap leeft voort", postte hij toen.

En nu zag de Limburger zich genoodzaakt om hetzelfde te doen, want deze keer was het de grootvader langs zijn zijde die overleed. "Hij had dan wel een lang en gelukkig leven, maar het is niet makkelijk om op korte tijd weer een grote fan en grootvader te verliezen", schrijft Mignolet.

'Wees er maar zeker van, jouw naam zal voortleven. We zullen jou missen, maar jou nooit vergeten. RIP Bompa Mignolet. Ze zullen ons vanaf nu vanop een betere plek kunnen volgen." De Rode Duivel postte onder meer een foto van de beide overleden grootvaders. 

Charleroi

Ook nu weer gebeurde het spijtige voorval in aanloop naar een match. Toen was dat Club Brugge-OHL op een maandagavond, nu is dat Charleroi-Club vrijdagavond. Ook deze keer komt het aantreden van Mignolet niet in het gedrang.

De Rode Duivel is niet alleen professioneel genoeg om het verdriet van zich af te zetten, maar hij wil zijn grootvader ook eer wil bewijzen door te spelen. Tegen OHL werd het overigens een 3-0-winst. 

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  OHL

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024