Hazard slaat kleedkamer Real Madrid en Zinédine Zidane met verstomming

Hazard slaat kleedkamer Real Madrid en Zinédine Zidane met verstomming
Woensdag 10 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

Wordt het nog wat met Eden Hazard en Real Madrid dit seizoen of wordt het een compleet verloren jaar? Dat hangt vooral van het lichaam van de Rode Duivel af. Als dat mee wil, is er nog iets mogelijk.

En voorlopig ziet het er goed uit. Want Hazard is hersteld van een blessure aan de linkerlies en heeft woensdag de groepstraining hervat bij Real Madrid. Dat betekent dat hij in principe fit kan raken voor het competitieduel van volgende zaterdag tegen Elche.

Al wordt elk blessureupdate van de 30-jarige aanvallende middenvelder uiteraard met een korrel zout genomen. Hazard blesseerde zich op 3 februari aan de lies. Toen was er sprake van een revalidatieperiode van 4 tot 6 weken. En dat is het ook geworden.

Probleemloos

Woensdagmorgen kon hij dus eindelijk weer aansluiten op groepstraining bij Real Madrid. Hazard trainde probleemloos mee en dat was voor zijn ploegmaats en trainer Zinédine Zidane al een verrassing op zich. Zeker gezien zijn pijnlijke blessureverleden.

Verwacht werd dat de Rode Duivel zich zou inhouden, maar dat bleek naar verluidt niet het geval. Al is het wel afwachten of de Franse trainer onze landgenoot meteen speelminuten zal gunnen. Op 16 maart speelt Real Madrid de belangrijke terugwedstrijd in de achtste finale van de Champions League tegen Atalanta.

Poll: Zal Hazard al speelminuten krijgen tegen Elche?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024