‘Laporta plant bod van 85 miljoen om eerste knaltransfer te regelen bij Barça’

‘Laporta plant bod van 85 miljoen om eerste knaltransfer te regelen bij Barça’
Woensdag 10 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

Joan Laporta is terug van weggeweest als voorzitter van FC Barcelona. De advocaat kwam zondagavond als winnaar uit de bus tijdens de voorzittersverkiezingen en wil Barça opnieuw groot maken. Laporta plant meteen al een eerste toptransfer.

Italiaanse en Spaanse media melden dat Barcelona niemand minder dan Matthijs de Ligt naar Camp Nou wil halen. Laporta wil de huidige defensie van Barcelona onder handen nemen en is van mening dat de komst van de Ligt straks noodzakelijk is. De Nederlander moet het nieuwe Barça mee kleur gaan geven.

Laporta zou overigens bereid zijn om ver te gaan voor de Ligt. Er wordt gefluisterd dat de nieuwe voorzitter van Barcelona een bod van liefst 85 miljoen euro wil neerleggen bij Juventus. Afwachten of De Oude Dame overstag zal gaan.

Vertraging

Opmerkelijk: in de zomer va 2019 liet Barcelona zich de kaas van het brood eten in het dossier-de Ligt. De verdediger leek Ajax toen in te ruilen voor De Blaugrana, maar tekende finaal bij Juventus. Met twee seizoenen vertraging hoopt Barça de Ligt nu alsnog te strikken.

TAGS  I  Barcelona  I  Juventus  I  Ajax

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024