‘Bom bij Real Madrid ontploft, clubleiding neemt deze beslissing over Hazard’

‘Bom bij Real Madrid ontploft, clubleiding neemt deze beslissing over Hazard’
Dinsdag 09 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Het rommelt bij Real Madrid. Ondanks het feit dat de resultaten de jongste weken behoorlijk zijn, is voorzitter Florentino Perez van plan om met de grove borstel door de huidige kern te gaan.

Perez wil dat Real Madrid de onbetwiste nummer 1 in Spanje en ver daarbuiten wordt. De preses vindt dat de huidige ploeg een facelift kan gebruiken. Voor enkele spelers is het hoog tijd om te vertrekken, zo oordeelt Perez. Na de onderhandelingen met Sergio Ramos - hij wil niet bijtekenen onder de huidige voorwaarden - zou de bom ontploft zijn bij Real.

Ondanks zijn status zou Ramos niet meer moeten hopen op een toegeving van Real Madrid. Perez heeft het gehad met de kapitein en zal hem gratis de deur laten uitwandelen. Samen met Ramos zullen nog enkele - volgens de clubleiding overbetaalde - vedetten naar de uitgang worden begeleid.

Perez wil schoon schip maken en ook spelers als Luka Modric, Toni Kroos, Isco en Marcelo van de hand doen. Even was er sprake dat ook Eden Hazard zou moeten vertrekken, maar onze landgenoot zou uiteindelijk toch nog een nieuwe kans krijgen.

Hoop voor Hazard

Hazard mag blijven en dat zou veel te maken hebben met een tussenkomst van trainer Zinédine Zidane. De Franse oefenmeester heeft aangegeven dat hij nog steeds in Hazard gelooft en er geen reden is om aan de Belg te twijfelen. Al zal Hazard dan natuurlijk wel eens uit zijn pijp moeten komen.

Poll: Geloof jij dat Hazard nog potten gaat breken bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024