‘Messi maakt bocht van 180 graden en neemt deze beslissing over toekomst’

‘Messi maakt bocht van 180 graden en neemt deze beslissing over toekomst’
Dinsdag 09 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

Er is al flink wat inkt gevloeid over de toekomst van Lionel Messi (33). De Argentijn is na afloop van het huidige seizoen einde contract bij FC Barcelona en geniet interesse van andere topteams. Blijft hij of blijft hij niet in Camp Nou?

Het antwoord op die vraag lijkt nu toch 'ja' te gaan worden. Vorige week leek het er al op dat Messi zijn kar aan het keren was en ondertussen is ze volledig gekeerd. Ten opzichte van vorige zomer heeft Messi zelfs een bocht van 180 graden gemaakt.

Nu Joan Laporta terugkeert als voorzitter, is Messi van plan om bij Barcelona te blijven. Dat meldt Sergio Gonzalez, een journalist die een goede relatie heeft met de Argentijnse balvirtuoos.

Messi voelt niet meer het brandende verlangen om naar een andere club en competitie te verhuizen. Manchester City, PSG en Inter toonden interesse, maar vissen uiteindelijk dus achter het net.

Wederopstanding

Messi ziet zich eerder nog enkele jaren bij Barça blijven. Zijn hart klopt nog steeds voor Barcelona en de Argentijn wil mee de wederopstanding van de Catalaanse grootmacht inzetten.

Poll: Maakt Messi volgens jou de juiste keuze?

TAGS  I  Barcelona  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024