'Club Brugge en Man United gaan onderhandelen over volgende transferdeals'

'Club Brugge en Man United gaan onderhandelen over volgende transferdeals'
Dinsdag 09 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Het heeft er alle schijn van dat Club Brugge in de nabije toekomst opnieuw zaken gaat doen met Manchester United. De Engelse grootmacht staat alleszins volledig open voor een intense(re) samenwerking met Club Brugge.

Tot het einde van dit seizoen kan Club Brugge over Tahith Chong beschikken. Het huurt de 21-jarige Nederlander een half jaar van Manchester United. Het is niet uitgesloten dat Chong langer blijft én dat hij in Brugge het gezelschap krijgt van enkele andere United-parels.

The Athletic meldt dat Manchester United graag met Club Brugge wil samenwerken. Het wil een nauwere band met de Bruggelingen. Andere Engelse bronnen weten dat er onderhandelingen zullen komen op clubniveau. The Red Devils willen bestuderen wat Club Brugge voor hen kan betekenen, terwijl blauw-zwart eveneens zal nagaan of een samenwerking interessant is.

Werkvergunning

Er zullen tijdens de gesprekken ook enkele spelers aan bod komen die straks naar Club kunnen verhuizen. Manchester United ziet Club Brugge in de eerste plaats als een interesse partner waar het jonge talenten en spelers zonder een Britse werkvergunning kan stallen. Afwachten of de gesprekken ook tot iets concreets leiden.

Poll: Vind jij dat Club Brugge een samenwerking met Manchester United moet aangaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024