'Club Brugge doet ongelofelijk koopje en realiseert doordachte transfer'

'Club Brugge doet ongelofelijk koopje en realiseert doordachte transfer'
Dinsdag 09 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge is continu in beweging. Iedere dag opnieuw is men bij blauw-zwart op zoek naar de volgende witte merel. De beloftevolle Daniel - Dani voor de vrienden - Perez (19) is mogelijk de volgende in het rijtje met Zuid-Amerikanen die schitteren op Jan Breydel.

Sneller dan verwacht werpt Perez zich op als een mogelijke titularis. Club Brugge haalde Perez in januari binnen en het was de bedoeling om de Venezolaan te laten rijpen bij Club NXT in 1B. Door de blessure van Bas Dost en enkele tegenvallende prestaties van Youssouph Badji, mocht Perez echter nu al eens proeven van het grote werk.

Zowel op het veld van Standard als thuis tegen Zulte Waregem viel Perez in én toonde hij zich gretig. Een aangename eerste kennismaking met een spits die hongerig is en succesvol wil worden bij Club Brugge. Bij Club geloven ze erg hard in Perez en dat blijkt ook uit de plannen met de spits.

Volgens Het Laatste Nieuws kadert de komst van Perez perfect in de doordachte strategie van Club Brugge. Blauw-zwart wil Club NXT gebruiken als een troef om jonge talenten uit het buitenland naar België te halen. En ook het moederne oefencomplex en het feit dat Clement kansen geeft aan de jeugd moeten daarbij helpen.

Spotgoedkoop

Opvallend: Club Brugge deed ook een ongelofelijk koopje met Perez. Blauw-zwart activeerde de afkoopclausule van 250.000 dollar in het contract van Perez bij Metropolitanos FC. Omgerekend zo'n 210.000 euro. Perez zette bij Club zijn krabbel onder een overeenkomst van 4,5 seizoenen.

Poll: Denk jij dat Perez de vaste nummer 9 van Club Brugge gaat worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024