Inter betaalt salarissen te laat: 'Romelu Lukaku is het kotsbeu en vertrekt per direct'

Inter betaalt salarissen te laat: 'Romelu Lukaku is het kotsbeu en vertrekt per direct'
Maandag 08 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Wat een sprookje leek te worden, dreigt straks uit te draaien op een regelrechte nachtmerrie. Het kan zomaar dat Inter straks kampioen van Italië wordt en tegelijkertijd failliet gaat.

Jiangsu Suning FC heeft nauwelijks drie maanden na voor de eerste keer de landstitel te hebben behaald in China, aangekondigd al haar activiteiten stop te zetten omwille van zware financiële problemen. So what, horen we je denken. 

Dat de eigenaars van Jiangsu Suning FC dezelfde zijn als die van Inter Milaan, that's what. De geruchtenstroom is al een tijdje aan de gang dat ook Inter dezelfde weg opgaat. En het zijn meer dan geruchten, want onlangs werd bevestigd dat Romelu Lukaku en zijn ploegmaats al een tijdje hun salarissen met serieuze vertraging ontvangen.

Titel

Bronnen bevestigen nu dat de Rode Duivel het meer dan beu is en aan het einde van het seizoen ondanks een lopend contract absoluut wil vertrekken. Dat Lukaku en co. op het veld toch nog zo presteren, ligt enkel aan het feit dat ze sportief willen blijven schitteren om absoluut die titel te pakken.

Het lijkt dus opnieuw een éénmalige stunt te gaan worden voor Inter. En Lukaku? Die zal met zijn huidige status van één van de beste spitsen ter wereld de clubs zo maar voor het uitkiezen hebben. PSG, Manchester City en zelfs Real Madrid werden al genoemd. 

Poll: Speelt Lukaku volgend seizoen nog bij Inter?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  PSG  I  Manchester City  I  Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024