Anderlecht krijgt slecht nieuws: Grote zorgen om bekermatch tegen Genk

Anderlecht krijgt slecht nieuws: Grote zorgen om bekermatch tegen Genk
Maandag 08 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

Het was voor Anderlecht opnieuw zo'n weekend waarbij er weinig goed nieuws te rapen viel. Deze keer niet enkel omwille van het pijnlijke gelijkspel tegen KV Mechelen, maar ook vanwege ander nieuws.

Met name het uitvallen van Hannes Delcroix én Kemar Lawrence. En dat met volgende zondag de halve finale van de beker tegen KRC Genk die op het programma staat. Nu play-off 1 Anderlecht door de vingers dreigt te glippen wordt deze match belangrijker dan ooit. 

Amper 49 minuten duurde het wederoptreden van Delcroix. De centrale verdediger kwam net na rust slecht neer na een luchtduel met De Camargo aan de middenlijn. Delcroix had opnieuw last aan de rechterknie, die ook al opspeelde op Sclessin en hem de bekermatch tegen Cercle Brugge kostte.

"Zeer hoog"

"Het was een val van zeer hoog en Hannes voelde meteen wat pijn aan dezelfde knie", vertelde Kompany daar achteraf over. "Het wordt afwachten en hopen dat het opnieuw meevalt." Ook Kemar Lawrence moest de strijd vroegtijdig staken met een spierprobleem.

Verder onderzoek moeten uitwijzen hoelang de Jamaicaanse rechtsachter nu out zal zijn. Maar met het oog op de bekermatch tegen KRC Genk ziet het er voor Lawrence minder goed uit dan voor Delcroix. 

Poll: Wie zal fit raken voor de bekermatch tegen KRC Genk?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024