Deschacht over breuk met Annelien Coorevits: “Het begon met wat daar is gebeurd"

Deschacht over breuk met Annelien Coorevits: “Het begon met wat daar is gebeurd
Zondag 07 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht (40) en Annelien Coorevits (34) gingen in de zomer van 2019 uit elkaar. Deschacht heeft het lange tijd moeilijk gehad met de breuk. De verdediger steekt de hand in eigen boezem, maar wijst ook met een beschuldigende vinger naar zijn ex-werkgever RSC Anderlecht.

"Misschien had ik drie jaar geleden moeten stoppen, dan waren Annelien en ik nu nog samen", vertelt een open en eerlijke Deschacht aan Het Laatste Nieuws. "Het was de periode van mijn vertrek bij Anderlecht, toen heb ik héél diep gezeten."

"Daar heb ik de vrouw van mijn leven volledig uit het oog verloren", benadrukt Deschacht. "Het begon met wat er gebeurde op Anderlecht. Eigenlijk wou ik alleen zijn, maar dan ging ik naar plaatsen waar een getrouwde man niet hoeft te zijn. Maar ik kan de tijd niet meer terugdraaien."

"Ik praatte drie dagen niet tegen Annelien"

Deschacht steekt de hand dus in eigen boezem. Hij was lang niet altijd de perfecte man, zo beseft hij nu. "Verliezen bij Anderlecht was altijd een drama. Dan praatte ik drie dagen niet tegen Annelien, dan zat ik alleen maar te bokken in de zetel."

"Dát zijn dingen die ik niet meer wil meemaken", geeft de verdediger toe. Of hij het straks voor bekeken houdt als speler, is nog niet zeker. "Ik heb nog niets beslist. En misschien ga ik het na de laatste speeldag nog niet beslist hebben.”

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024