'Club Brugge realiseert onverwachte knaltransfer van 22 miljoen'

'Club Brugge realiseert onverwachte knaltransfer van 22 miljoen'
Zondag 07 maart 2021 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge mag zich andermaal opmaken voor een boeiende transferzomer. CEO Vincent Mannaert en co zullen opnieuw de nodige dossiers bekijken en proberen af te handelen. Een eerste toptransfer lijkt nu zelfs al in de maak.

Britse bronnen melden dat Club Brugge, toch verrassend, op het punt staat om Odilon Kossounou (20) te verkopen aan Arsenal. De Londense grootmacht zou zo'n 22 miljoen euro overmaken op de bankrekening van blauw-zwart om de deal te beklinken.

Toekomstige topper

Arsenal aast al eventjes op Kossounou en heeft nu ook echt de koe bij de hoorns gevat. The Gunners willen hun defensie versterken en verjongen. Ze oordelen dat Kossounou een toekomstige topper voor de Premier League is. Daarom zijn ze ook een versnelling hoger geschakeld.

Volgens de bewuste bronnen zou Club Brugge akkoord gaan met een vertrek van Kossounou, ook al had het de speler graag nog wat langer willen houden. Maar een bod van meer dan 20 miljoen euro zou het bestuur niet willen weigeren. Officieel is de deal nog niet. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij dat Club Brugge dit bod moet accepteren?

TAGS  I  Club Brugge  I  Arsenal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024