Vanhaezebrouck zet zinnen op JPL-uitblinker, Gent wil miljoenen neertellen

Vanhaezebrouck zet zinnen op JPL-uitblinker, Gent wil miljoenen neertellen
Vrijdag 05 maart 2021 - 16:00   I   door Redactie

Het draait dit seizoen vierkant bij AA Gent. Hein Vanhaezebrouck werd gezien als de grote redder, maar ook hij slaagt er voorlopig niet in om 'De Buffalo's' weer echt op de rails te krijgen. Volgend seizoen moét het hoe dan ook beter.

In het tussenseizoen zal AA Gent zich versterken. Vanhaezebrouck heeft zijn nu al klaar. Hij al precies op welke posities er nieuwe spelers moeten komen. Het is de bedoeling om de defensie van een kwaliteitsinjectie te voorzien, maar ook voorin moet er wat bijkomen.

Anderlecht-target in beeld

Om de aanvalslinie te versterken denkt men bij Gent aan Thomas Henry. De Franse aanvaller doet het uitstekend bij OH Leuven, waar hij de doelpunten aan elkaar rijgt. Dit seizoen was de 26-jarige Henry al goed voor negentien doelpunten in de competitie.

In januari trok Henry reeds de aandacht van enkele buitenlandse ploegen, maar de aanvaller kan dus ook in de Jupiler Pro League actief blijven. Anderlecht heeft Henry op de korrel, maar kan hem wellicht niet betalen. En dat opent perspectieven voor AA Gent.

Opvolger van Yaremchuk

De Buffalo's zijn ondanks een tegenvallend seizoen nog steeds kapitaalkrachtig. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Gent zelfs enkele miljoenen veil zou hebben voor Henry. De Fransman zou een nakend vertrek van Roman Yaremchuk moeten opvangen. Die vertrekt na dit seizoen sowieso in de Ghelamco Arena.

Poll: Vind jij dat AA Gent vol voor Thomas Henry moet gaan?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  OH Leuven

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024