Simon Mignolet reageert na hands en verbijsterende bekerexit Club Brugge

Simon Mignolet reageert na hands en verbijsterende bekerexit Club Brugge
Donderdag 04 maart 2021 - 23:18   I   door Redactie

Club Brugge werd donderdagavond op pijnlijke wijze uit de Croky Cup gekegeld. Op het veld van Standard verloor blauw-zwart met het kleinste verschil. In blessuretijd werd de gelijkmaker van David Okereke afgekeurd wegens vermeend handspel van Simon Mignolet.

Na afloop van Standard-Club Brugge was Mignolet ook de man die voor de camera van Sporza verscheen. “Ik denk dat op de beelden te zien is dat ik geen hands maak", stak Mignolet van wal. "Het is heel simpel: het was geen handspel."

"Ik begrijp dat het voor de scheidsrechter een moeilijke fase was met flink wat geharrewar, maar ik ben er niet de persoon naar om over zoiets te gaan liegen. De beelden zullen wel duidelijk maken dat er geen sprake was van hands.”

"Ik begrijp niet dat hier geen VAR aanwezig was"

“In mijn ogen is ons een geldig doelpunt ontnomen. Het is heel spijtig om op deze manier uit de beker te gaan. Anders hadden we nog verlengingen en eventueel penalty’s kunnen krijgen. Ik begrijp niet dat hier geen VAR aanwezig was. Dat vind ik toch een beetje belachelijk”, besloot Mignolet.

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024