‘Club Brugge voert onderhandelingen over erg straffe transfer’

‘Club Brugge voert onderhandelingen over erg straffe transfer’
Donderdag 04 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge maakt zich andermaal op voor een drukke transferzomer. De regerende landskampioen is van plan om zich te versterken, maar moet ook ernstig rekening houden met het vertrek van enkele belangrijke pionnen.

Eén van de eerste sterkhouders die lijkt te gaan vertrekken uit het Jan Breydelstadion, is Odilon Kossounou. De Ivoriaanse verdediger heeft zich de voorbije maanden zodanig in de kijker gespeeld dat een transfer naar een topcompetitie aanstaande is.

Engelse media melden dat Arsenal de forcing voert in het dossier-Kossounou. De Londense topclub wil er alles aan doen om de verdediger weg te halen bij Club Brugge. Arsenal zou al contact hebben opgenomen met Club én de zaakwaarnemer van Kossounou. Er zouden onderhandelingen lopen.

20 miljoen?

Arsenal beseft dat Club Brugge zijn titularis niet voor een appel en een ei zal laten gaan. The Gunners zouden daarom bereid zijn om zo'n 20 miljoen euro vrij te maken voor de komst van Kossounou. Voor Kossounou zou een overstap naar Arsenal alleszins gelijk staan aan een droomtransfer.

TAGS  I  Club Brugge  I  Arsenal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024