‘Jonathan David verlaat Lille en maakt supertransfer; jackpot voor AA Gent’

‘Jonathan David verlaat Lille en maakt supertransfer; jackpot voor AA Gent’
Donderdag 04 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

Jonathan David (21) kende alle moeite van de wereld om zich aan te passen aan het Franse voetbal, maar ondertussen is de ex-speler van AA Gent één van de absolute smaakmakers in de Ligue 1. Én staat hij voor een heuse toptransfer richting de Premier League.

Engelse media maken immers gewag van een overstap naar Liverpool. The Reds zijn momenteel op zoek naar een diepe spits en David zou perfect binnen het geschetste profiel passen.

De eerste contacten tussen beide ploegen zijn al gelegd. Volgens sommige Britse bronnen staat het zelfs al vast dat David volgend seizoen op Anfield zal spelen. Van een straffe transfer gesproken.

Jackpot voor Gent

Liverpool zou bereid zijn om een dik bedrag neer te tellen voor David. Er is nu al sprake van een transfersom die de 50 miljoen euro overstijgt. Bij AA Gent wrijven ze zich ondertussen in de handen.

De Buffalo’s hebben recht op 5 miljoen euro én een percentage op de doorverkoop als Lille de 21-jarige David van de hand doet. Opnieuw jackpot dus voor AA Gent, dat vorige zomer al 27 miljoen euro kreeg voor de Canadees.

Poll: Vind jij Jonathan David goed genoeg voor Liverpool?

TAGS  I  AA Gent  I  Lille  I  Liverpool

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024