Vadis Odjidja gelooft zijn ogen niet en haalt zwaar uit bij AA Gent

Vadis Odjidja gelooft zijn ogen niet en haalt zwaar uit bij AA Gent
Donderdag 04 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Het gaat van kwaad naar erger met AA Gent. De Buffalo's beleven een dramatisch seizoen en slagen er maar niet in om uit de put te klauteren. Woensdagavond volgde een vervelende exit in de beker op het veld van Eupen.

"Ik heb er geen verklaring voor", reageerde kapitein Vadis Odjidja na afloop van de match in Het Laatste Nieuws. "In de rust is er ook op gehamerd dat we niet mochten inzakken, maar toch kropen we achteruit en slikten we snel dat tegendoelpunt", toont de middenvelder zich kritisch voor zijn eigen team.

"We wisten echt wel wat er op het spel stond", gaat Odjidja verder. "Iedereen was er zich van bewust dat dit de makkelijkste weg naar Europa was. Makkelijk tussen aanhalingstekens, want het zou nog moeilijk genoeg worden. Uiteindelijk is het nu al misgelopen en dat is enorm jammer."

"We staan niet waar we horen te staan"

Nu volgt nog een moeilijke periode in de competitie. Gent zal moeten knokken en punten moeten pakken, wil het play-offs spelen. "Het is duidelijk dat het er niet makkelijker op gaat worden. Maar het is wat het is, we gaan die matchen moeten spelen, resultaten halen en toch iets van dit seizoen proberen maken."

"We staan alleszins niet waar we horen te staan in de competitie", aldus Odjidja nog. Besluiten deed hij met een uithaal naar zijn ploegmaats: "Verder moeten we proberen leren uit de fouten die we gemaakt hebben." 

TAGS  I  Eupen  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024