Clement heeft slecht nieuws na terugkeer uit quarantaine: "Dat besef ik"

Clement heeft slecht nieuws na terugkeer uit quarantaine:
Woensdag 03 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

Eindelijk zijn ze terug bij Club Brugge. Niet alleen trainer Philippe Clement, maar ook heel wat sterkhouders. Net op tijd voor de kwartfinale in de beker tegen Standard die donderdagavond wordt afgewerkt.

Op De Ketelaere, Rits en Horvath is het nog wachten: zij zitten nog in isolement. En Bas Dost is geblesseerd. Maar het is maar de vraag in hoeverre de terugkeer van Lang, Vanaken, Denswil en Mitrović Club Brugge sterker zal maken. Het viertal heeft immers maar drie groepstrainingen in de benen.

Zullen ze überhaupt wel aan spelen toekomen? “Fysiek zijn sommige jongens nog niet op topniveau", tempert Clement de verwachtingen. "Dat besef ik en ik zal daar dan ook rekening mee houden. Andere jongens hebben ondertussen ook bewezen dat ze dat kunnen opvangen."

Dinamo Kiev

Al heeft Dinamo Kiev bewezen dat dat toch niet voldoende is. "Maar Club heeft geen 22 spelers van hetzelfde niveau. Bijna geen enkele ploeg heeft dat", aldus nog Clement. De conclusie is dat blauw-zwart voor de match tegen Standard misschien niet meteen sportief versterkt is, maar de comeback van de sterkhouders kan op mentaal vlak misschien wel een boost geven.

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Dinamo Kiev

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024