'Supporters verbijsterd: Anderlecht schuift nieuwkomer Ashimeru aan de kant'

'Supporters verbijsterd: Anderlecht schuift nieuwkomer Ashimeru aan de kant'
Woensdag 03 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

In de strijd om play-off 1 wil Anderlecht in de komende matchen alles uit de kast halen, maar op één speler lijkt het niet meer te kunnen rekenen: wintertransfer Majeed Ashimeru.

Heel wat fans stelden zich de voorbije dagen en weken al vragen. Wat was dat toch met Ashimeru? Bij zijn debuut in de bekermatch tegen Club Luik blonk hij meteen uit met een doelpunt. Definitief vertrokken volgens iedereen. Toch zat hij de volgende drie wedstrijden niet meer in de kern.

In de match tegen KV Kortrijk kwam hij vervolgens verrassend aan de aftrap, maar werd hij al na één helft gewisseld. "Uit goede bron vernamen we dat Ashimeru na match tegen Kortrijk voor enkele uren in zijn bed gekropen is", meldt Anderlecht-online. "Uitlopers van een coronabesmetting zorgen blijkbaar voor grote vermoeidheid."

Toekomst

Tegen Standard zat hij niet meer in de selectie, net als voor de bekermatch tegen Cercle. En dat zorgt naar verluidt voor grote bezorgdheid bij Anderlecht. Paars-wit houdt er volgens bronnen rekening mee dat het Ashimeru dit seizoen niet meer zal kunnen gebruiken. Tot afgrijzen van de fans.

Meteen schept dat ook vragen over de toekomst van de Ghanese aanvallende middenvelder. Want Ashimeru - die gehuurd wordt van Red Bull Salzburg, had al een akkoord voor vier jaar. Maar het is zeer de vraag of de aankoopoptie nu nog zal gelicht worden.

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  Standard  I  Cercle Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024