'Real Madrid opgelucht: Eden Hazard gaat uitpakken met verrassende transfer'

'Real Madrid opgelucht: Eden Hazard gaat uitpakken met verrassende transfer'
Woensdag 03 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Hoe zal de toekomst eruit zien voor Eden Hazard? De kans dat hij volgend seizoen nog bij Real Madrid speelt, slinkt per dag dat hij geblesseerd is. Snel, dus.

Een ruiloperatie met PSG om Kylian Mbappé naar Madrid te halen, een supertransfer naar Juventus... Waar rook is, is vuur. De transferverhalen van de voorbije maanden werden door Real Madrid nooit ontkracht en dat is een teken aan de wand. De blessures aan de lopende band en de statistieken ver beneden zijn niveau hebben hun tol geëist bij het bestuur.

Dat zou Hazard komende zomer het liefst zien vertrekken. De oplossing kan verrassend genoeg uit Engeland komen. Volgens bronnen kan de Rode Duivel zomaar terugkeren naar Chelsea. De Engelse topclub wil in de zomermercato zwaar uitpakken om terug mee te strijden voor de titel en Hazard maakt deel uit van dat plan. 

Draaischijf

Naar verluidt zou Hazard steeds meer geneigd zijn daarop in te gaan. Want zowel familiaal als sportief heeft de dribbelkont geweldige herinneringen aan Londen. Omgekeerd heeft ook Chelsea heimwee naar de sportieve succesen met Hazard als topfitte draaischijf. Sowieso volgt er meer duidelijkheid in de komende maanden.

Poll: Zou een terugkeer naar Chelsea een goede zet zijn van Hazard?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  PSG  I  Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024