Vincent Mannaert pakt bij Club Brugge uit met grootse plannen

Vincent Mannaert pakt bij Club Brugge uit met grootse plannen
Woensdag 03 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

The sky is the limit voor Club Brugge. Op het veld presteert het nu al jaren uitstekend. En ook ernaast werkt het volop om verder uit te groeien. De laatste zet is een beursgang.

Zoals al eerder was uitgelekt trekt Club Brugge naar de beurs. Iets wat blauw-zwart woensdagmorgen ook bevestigde op zijn website. "De marktpositie van Club Brugge in een geglobaliseerd voetballandschap zorgt voor duurzame, winstgevende groei zonder in te boeten op de prestaties op het veld", aldus Vincent Mannaert. 

"Onze focus op nieuwe technologieën en mediavormen, in combinatie met onze roots, geschiedenis en populariteit in Brugge en omstreken, creëert een unieke omgeving om in te presteren." Wat de Bruggelingen ook volop bewijzen.

Toekomst

"De beursintroductie is een logische volgende stap in onze groeistrategie", benadrukt Mannaert ook. "Hiermee hopen we Club Brugge voor te bereiden op de toekomst en een nieuwe, uitgebreidere aandeelhoudersbasis op de lange termijn te creëren om ons succes mee te delen, zowel op als naast het veld." Dat zullen de fans graag horen.

Poll: Zal Club Brugge door de beursgang ook Europees beter gaan kunnen presteren?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024