Anderlecht is duidelijk over mogelijk vertrek van wonderkind Rayane Bounida

Anderlecht is duidelijk over mogelijk vertrek van wonderkind Rayane Bounida
Dinsdag 02 maart 2021 - 13:00   I   door Redactie

De onzekere situatie rond Rayane Bounida houdt iedereen die RSC Anderlecht een warm hart toedraagt bezig. Bounida viert woensdag zijn vijftiende verjaardag, maar is niet van plan om nu al een profcontract bij paars-wit te ondertekenen.

Met een profcontract zou Anderlecht zijn goudhaantje écht aan zich kunnen binden. Op dit moment kunnen geïnteresseerde ploegen Bounida immers voor een prikje wegplukken. RSCA zou in het geval van een vertrek van Bounida enkel een opleidingsvergoeding krijgen. Peanuts, als je weet wat voor een talent Bounida is.

Overleg

Ondanks het feit dat Bounida voorlopig niet wil bijtekenen, blijft men bij Anderlecht rustig. "We staan voortdurend in overleg", aldus hoofd opleidingen Jean Kindermans in Het Laatste Nieuws. "Rayane wordt goed omringd, zijn entourage vindt het niet verstandig om nu al zulke grote beslissingen te nemen."

"Hij moet zich ook kunnen focussen op school. Het is al druk genoeg. Maar voor alle duidelijkheid: deze beslissing heeft niks te maken met eventuele twijfels bij Rayane over Anderlecht, of omgekeerd", besluit Kindermans. Een vertrek is op dit moment dan ook niet aan de orde, voor geen van beide partijen.

Poll: Denk jij dat Anderlecht Bounida gaat kunnen houden?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024