Club Brugge krijgt enorme boost in aanloop naar bekerkraker tegen Standard

Club Brugge krijgt enorme boost in aanloop naar bekerkraker tegen Standard
Dinsdag 02 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Eindelijk een beetje goed nieuws voor Club Brugge. Philippe Clement en zijn technische staf en drie spelers mogen uit quarantaine. Een serieuze opsteker in aanloop naar het bekerduel tegen Standard van komende donderdag.

De officiële coronatests van de Pro League vinden pas vandaag (dinsdag, nvdr.) plaats, maar bij Club Brugge besliste men om korter op de bal te spelen. Blauw-zwart organiseerde maandag op eigen houtje reeds nieuwe testen.

Philippe Clement en zijn assistenten testten niet langer positief op Covid-19. Zij mogen uit quarantaine en zullen vandaag opnieuw de trainingen leiden. Ook Stefano Denswil en Matej Mitrovic zijn verlost van hun quarantaine.

Vanaken

Volgens Het Laatste Nieuws is Hans Vanaken in principe de volgende. Club hoopt de middenvelder te recupereren voor de match tegen Standard. Vanaken had slechts milde symptomen en zou meteen weer inzetbaar moeten zijn. Voor Noa Lang, Mats Rits en Charles De Ketelaere komt de match tegen Standard normaal nog te vroeg.

Update 02/03 - 10:01

Meer goed nieuws dan verwacht bij Club Brugge. Blauw-zwart kondigde via zijn officiële kanalen aan dat Denswil, Mitrovic, Vanaken én Lang de trainingen mogen hervatten. Ook belofte Samuel Asoma mag uit quarantaine. Zij testten negatief op Covid-19 en zijn bijgevolg terug van weggeweest. Of ze allen kunnen spelen tegen Standard, moet nog blijken.

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024