Kwade Frank Vercauteren haalt zwaar uit na afgang van Antwerp

Kwade Frank Vercauteren haalt zwaar uit na afgang van Antwerp
Dinsdag 02 maart 2021 - 07:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft maandagavond een vervelende nederlaag geleden. Op het veld van OH Leuven ging The Great Old met 2-0 kopje onder. Trainer Frank Vercauteren was na afloop niet bepaald blij.

“Ik denk dat de kansen er ook zijn geweest, maar of we het ook verdienden, is een andere vraag”, aldus Vercauteren in Het Nieuwsblad. De coach van Antwerp was duidelijk niet te spreken over de manier waarop zijn spelers de twee goals weggaven.

“In de weinige tijd die we hebben gehad om te trainen, hebben we de accenten gelegd op het defensieve. Als ik dan de match vandaag zie… Ofwel is het van niet willen, ofwel van niet kunnen", klinkt het scherp bij monde van Vercauteren.

"Daar ga ik mij niet achter verschuilen"

"Ja, we hadden vandaag veel afwezigen. Ja, we hebben veel wedstrijden gespeeld. Maar dat zijn excuses. Daar ga ik mij niet achter verschuilen. Als je ambities hebt als spelersgroep moet je dat aankunnen."

"Als je Europees voetbal wil spelen, dan moet je het reizen en de opeenstapeling van wedstrijden erbij pakken. Morgen (vandaag, nvdr.) hebben ze een vrije dag, dan kunnen ze rusten", besloot Vercauteren.

TAGS  I  OH Leuven  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024